Første flytur i Figma

Workshop 👥

Norwegian 🇳🇴

Tuesday, 9:00 AM – 1:00 PM

Length: 240 minutes

Room: Workshop C

Abstract

Har du noen gang hatt lyst til å bli bedre kjent med Figma? Denne workshoppen er myntet på utviklere som har lite eller ingen kjennskap til verktøyet, men som gjerne vil bli bedre kjent med det. Du blir kjent med frames, components og prototyping for å nevne noe. I løpet av workshopen vil jeg også dele av mine erfaringer og fortelle om noen av mine snarveier til design med Figma. Vi vil jobbe i et figma-brett jeg har laget – hver deltaker får sin egen kopi som kan brukes som referanse etter konferansen. Etter workshoppen vil du være i stand til å lage skisser og prototyper, og du vil ha et innblikk i økosystemet til Figma. Figma er et verktøy for grensesnittdesign, der utviklere og designere kan samarbeide på designprosjekter i sanntid. Figma brukes av de fleste virksomheter som utvikler programvare, og omtales ofte som “Google Docs for design”. Ta med egen PC. Jeg anbefaler å laste ned Figma på forhånd, men om nødvending kan det også brukes i nettleseren.

Prerequisites

Ta med egen pc. Jeg anbefaler dog deltakere å laste ned Figma og lage en konto på forhånd.

Day & time

Tuesday, 9:00 AM – 1:00 PM

Intended audience

Denne workshopen er myntet på utviklere med lite eller ingen erfaring med Figma. Deltakere vil få innblikk i det grunnleggende i Figma, som de vil kunne bruke i arbeidet sitt, og for å samarbeide bedre med designere på teamet sitt.

  • Andreas Wisle

    Andreas er en dyktig designer, med høy kompetanse, spesielt rundt Universell utforming. Han er en god kommunikator, og liker å dele kunnskap med andre, i både formelle og uformelle settinger.

  • Vegard Hesselberg

    Hei! Jeg heter Vegard Hesselberg og er født og oppvokst i Oslo. Jeg er utdannet på NTNU Trondheim, med bachelor i Informatikk og mastergrad i Interaksjonsdesign. Denne kombinasjonen hjelper meg stort i mitt arbeid, der jeg brenner for samarbeidet og samhandlingen mellom utvikler og designer. Jeg er en relativt nyutdannet designer som begynte i Knowit høsten 2021. Jeg har tidligere holdt foredrag på interne seminarer om Figma og Innsiktssamling. Jeg har brukt Figma til designarbeid siden 2018 og har god kontroll over verktøyet.

Registration

Registration