Legg vekk telefonen!

Lightning talk 🚀

Norwegian 🇳🇴

Wednesday, 5:00 – 5:20 PM

Length: 20 minutes

Room: Room 2

Abstract

I en verden hvor det meste skjer på digitale plattformer er det lett å bli avhengig av det vi bruker mest, nemlig smarttelefonene våre. Vi bruker timesvis hver dag på apper som gir hjernen vår litt ekstra dopamin, men er vi egentlig klar over skaden vi påfører oss selv? Trenger vi egentlig å vise til alle på sosiale medier at vi er på konsert? Eller at vi er ute og spiser middag på en dyr restaurant? Jeg ønsker å gjøre dere oppmerksomme på hvor avhengige vi er, samt prøve å forklare hvorfor dette er skadelig for oss, hvordan det oppleves for barn og unge i dag, og hva de store selskapene har gjort for å lure oss inn i den fella vi sitter i i dag. Jeg skal forklare metoder og teknikker som du lett kan ta i bruk og du skal få høre mine 3 beste tips til hvordan dette kan gjøres i praksis.

Day & time

Wednesday, 5:00 – 5:20 PM

Intended audience

Denne presentasjonen treffer alle som bruker smarttelefon, og etter å ha sett og lagt merke til hvor mange som faktisk er suuuper avhengig uten å ville innrømme det selv, tror jeg at vi alle trenger en liten påminnelse på at livet skjer nå, over skjermen. Vi blir regelrett lurt av de store selskapene som lager produktene og systemene vi bruker hver dag, og vi vet det ikke selv en gang.

  • Tania Holst

    Tania har jobbet som frontendutvikler for interne systemer i NAV siden 2019, og elsker å bidra til at veilederne får en enklere hverdag ved å utforme gode systemer til dem. På fritiden er hun opptatt med samboer, hund og trening, og prøver å holde seg oppdatert på alt fra Marvel, Star Wars og resten av det Disney eier, i tillegg til å lære seg italiensk som en unnskyldning for å reise til Italia for å spise pasta og pizza.

    Twitter logo

    HolstTania